Kuben kommer i olika delar.

  • Mobilanpassad Hemsida
  • Medlemsregister och Medlemsavgifter via Payson
  • Bokning
  • Kuben Kassa

Extra tjänster

  • Uppdatering av Idrottonline's register
  • Abonnemangsbokningar samt fakturering
  • Bokföring
  • SMS paket för att öka närvaron och få flera bokningar

En förening behöver idag en Hemsida och i den placerar man lämpligen ett bokningssystem. Hemsidan skall vara anpassade för mobiler samt för surfplattor(Responsive Web design).

Medlemmar/Gäster skall kunna boka och för att komma åt bokningen Erbjuder man möjlighet att betala medlemsavgiften. När avgiften är betald och mailadressen är verifierad så ger systemet möjlighet att boka och ge medlemmar en viss rabatt. Även gäster kan skapa ett konto och boka men då till ett högre pris. Genom att ange ålder vid skapande av medlemskonto styr systemet så att medlemmar blir Juniorer, Medlemmar, Seniorer och ger dessa automatiskt ett unikt pris. Medlemmarna kan sedan välja att betala valfritt belopp i Förskott eller betala direkt med smarta lösningar från Payson. Systemet är i stort sett självgående men erbjuder Kuben Kassa för att administrera allt från betalningar, medlemsavgifter/register och support. Redovisning sker till Er löpande efter överenskommelse.

Kuben är även förberett för att ta ut ett fakturaunderlag. Välj period och Kuben skriver ut ett underlag att skicka till kund eller att ha till egen bokföring. Just dé, Önskar du att Kuben tar hand om bokföringen. Det är fullt möjligt. Vi skickar en SIE-fil som du läser in i valfritt bokföringsprogram. Du anger vilka konto som skall användas. Kan det bli enklare!

Du kan själv ta ut statistik eller medlemsregister från systemet. Du ansvarar för att abonnemangsbokningar blir registrerade, även denna uppgift kan du lämna till Kubens webansvarige. Köp till ett SMS paket för att öka närväron vid bokningarna. Folk glömmer alltför ofta.

Är föreningen liten med kodlås på objektet. Kuben skickar ut en kod när betalningen är genomförd. Koden byter du närsomhelst i Setupen.